MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Autorka książki „Z miłości do jedzenia. 80 przepisów na...
fot. materiały prasowe wydawnictwo Publicat/Monika Kapałczyńska

Włoskie ciastka do schrupania. Rarytasowe cantuccini z migdałami do mocnej kawy. Sprawdź przepis na przysmak do trzymania w słoiku

Weronika Młyńczyk

Autorka książki „Z miłości do jedzenia. 80 przepisów na dania, które karmią ciało i zmysły” z wykształcenia jest dietetyczką. Na swoim profilu na Instagramie proponuje obserwatorom przepisy łączące odżywcze dania z rozkosznymi deserami dającymi przyjemność.

Zobacz również

Pałac Wielopolskich czeka remont. Prace potrwają kilka lat

Pałac Wielopolskich czeka remont. Prace potrwają kilka lat

Zielonogórzanie marzą. Czy inaczej niż za poprzedniej władzy?

Zielonogórzanie marzą. Czy inaczej niż za poprzedniej władzy?

Polecamy

Najprostsze ciasto z truskawkami. Zawsze wychodzi i pięknie wyrasta

Najprostsze ciasto z truskawkami. Zawsze wychodzi i pięknie wyrasta

Nowe połączenie nad morze. Skąd dojedziesz pociągiem do nadbałtyckich kurortów?

Nowe połączenie nad morze. Skąd dojedziesz pociągiem do nadbałtyckich kurortów?

Włosy lśnią jak tafla. Domowa laminacja włosów nabłyszcza i pielęgnuje za grosze

Włosy lśnią jak tafla. Domowa laminacja włosów nabłyszcza i pielęgnuje za grosze