MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie barszczu zacznij od umycia i obrania...
fot. Katarzyna Puczyńska

Najsmaczniejsza zupa na Wielkanoc. Wypróbuj przepis mojej babci na domowy barszcz biały. Tajemnica smaku tkwi w jednym szczególe

Biały barszcz. Krok 1

Przygotowanie barszczu zacznij od umycia i obrania wszystkich warzyw. Kiełbasę opłucz zimną wodą i ponakłuwaj w kilku miejscach za pomocą wykałaczki.

Zobacz również

Wyjątkowy dzień dziecka w ICE Kraków

Wyjątkowy dzień dziecka w ICE Kraków

Kosma Złotowski o pakcie migracyjnym: "Tylko chwilowo ulżymy Włochom czy Hiszpanom"

Kosma Złotowski o pakcie migracyjnym: "Tylko chwilowo ulżymy Włochom czy Hiszpanom"

Polecamy

Puszyste naleśniki na maślance. Zajadaj się nimi do ostatniego kęsa

HIT DNIA
Puszyste naleśniki na maślance. Zajadaj się nimi do ostatniego kęsa

W tym roku na Dzień Matki zrobię to obłędne tiramisu truskawkowe. Smakuje jak raj

W tym roku na Dzień Matki zrobię to obłędne tiramisu truskawkowe. Smakuje jak raj

Skandaliczna jakość lodów w polskich lodziarniach. Tak cię oszukują!

Skandaliczna jakość lodów w polskich lodziarniach. Tak cię oszukują!