MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do przygotowania kremu potrzebujesz ok. 500 g (1 puszka)...
fot. Katarzyna Puczyńska

Bezkonkurencyjny krem kajmakowy. Jest tak pyszny, że można go wyjadać łyżkami. Poznaj przepis na najlepszy krem do tortów, ciast i deserów

Krem kajmakowy. Krok 1

Do przygotowania kremu potrzebujesz ok. 500 g (1 puszka) gotowej masy kajmakowej lub krówkowej. Możesz także zrobić ją samodzielnie, gotując w wodzie przez półtorej godziny puszkę mleka skondensowanego słodzonego.

Zobacz również

Tak bawiliście się na Rajdzie Dżentelmenów 2024. Poszukajcie się na zdjęciach

Tak bawiliście się na Rajdzie Dżentelmenów 2024. Poszukajcie się na zdjęciach

Co za weekend Wieczystej! Rezerwy też wywalczyły awans

Co za weekend Wieczystej! Rezerwy też wywalczyły awans

Polecamy

Dżem z truskawkami i rabarbarem. Tak zamkniesz te smaki w słoiku na jesień i zimę

HIT DNIA
Dżem z truskawkami i rabarbarem. Tak zamkniesz te smaki w słoiku na jesień i zimę

GIS ostrzega: ta mąka może być niebezpieczna dla alergików

GORĄCY TEMAT
GIS ostrzega: ta mąka może być niebezpieczna dla alergików

Nie jedz ryb z Bałtyku! W naszym morzu wykryto najbardziej toksyczny metal

Nie jedz ryb z Bałtyku! W naszym morzu wykryto najbardziej toksyczny metal